AC Service

AC Service i Västerås

Vi är experter på AC för bilen och erbjuder omfattande tjänster för att säkerställa att ditt AC-system fungerar som det ska.

AC Service

Håller inte din bils AC samma kyla som tidigare? Det kan vara dags för en grundlig AC-service. Våra kunniga tekniker kommer noggrant undersöka och rengöra ditt AC-system. Vi byter ut eventuella slitna komponenter och ser till att allt fungerar som det ska.

Med vår AC-service får du tillbaka en sval och bekväm bilinteriör, perfekt för långa resor eller heta sommardagar.

Kontakta oss!

AC Påfyllning

Om din bils AC inte kyler lika effektivt som förut, kan det vara ett tecken på att köldmediet behöver fyllas på. Våra specialiserade tekniker kan snabbt och säkert fylla på rätt mängd köldmedium, vilket gör att du kan njuta av en svalkande luftström igen.

R134a – AC pris fr. 1295 kr
1234yf – Nya gasen fr. 2495 kr

Kontakta oss!

AC Reparation

Oväntade AC-problem kan vara frustrerande och obekväma. Men oroa dig inte, vårt team av skickliga tekniker har expertisen att diagnostisera och reparera alla typer av AC-relaterade problem.

Oavsett om det handlar om en läcka, en defekt kompressor eller något annat, så kan vi få din AC att fungera som ny igen.

Kontakta oss!

AC Kontroll

För att undvika kostsamma reparationer och oväntade avbrott i din bils AC, rekommenderar vi regelbundna AC-kontroller. Våra noggranna inspektioner av ditt AC-system hjälper till att identifiera potentiella problem i ett tidigt skede.

Genom att ta hand om mindre problem i tid kan du spara pengar och säkerställa att din bil är redo för alla väderförhållanden.

Kontakta oss!